Idrottsutskottet

Idrottsutskottet

Vi ser till att kårens medlemmar får chansen att motionera på ett regelbundet och roligt sätt tillsammans med andra farmacistuderande! Kom och spela innebandy, fotboll och andra idrotter tillsammans med nya och gamla vänner!

Kårens idrottsverksamhet anordnas av Idrottsutskott (IdrU). Vi ser till att kårens medlemmar får chansen att motionera på ett regelbundet och roligt sätt tillsammans med andra farmacistuderande till ett billigt pris – endast 100 kronor per termin (betalas kontant)! IdrU anordnar även tillfälliga aktiviteter!

Har du förslag på en aktivitet som vi skall försöka anordna till nästa termin? Kom på våra träningar eller kontakta oss via mail, idrott@farmis.uu.se. På Pharmen finns en förslagslåda där Du kan få fram vad du vill testa! Observera att vi  inte betalar någon försäkring för er medlemmar utan varje medlem ansvarar för sin egen försäkring, t.ex. via hemförsäkringen el.dyl.

Gå med i Farmis IdrU (Idrottsutskottet) på Facebook för mer information!

Regelbundna träningar:
Måndagar: 20:30-22:30 Tunabergsskolan

Stort tack Netshirt group!

Netshirt group har sponsrat Amöbaveckorna VT20! Stort tack till er för all er hjälp! Om ni vill beställa egna finfina…
Read more

Netshirt är stolt sponsor av Amöbaveckorna!

Netshirt är det företag som sponsrat Amöbaveckorna med de fantastiska t-shirts som ni sett Amöberiet bära under de tre veckorna.…
Read more

UTLYSNING: Studentrepresentant till Kommittén för Samverkan!

Kommittén för Samverkan vid vetenskapsområdet medicin och farmaci söker en studentrepresentant! Kommittén är rådgivande och beredande till Områdesnämnden för medicin…
Read more