Idrottsutskottet

Idrottsutskottet

Vi ser till att kårens medlemmar får chansen att motionera på ett regelbundet och roligt sätt tillsammans med andra farmacistuderande! Kom och spela innebandy, fotboll och andra idrotter tillsammans med nya och gamla vänner!

Kårens idrottsverksamhet anordnas av Idrottsutskott (IdrU). Vi ser till att kårens medlemmar får chansen att motionera på ett regelbundet och roligt sätt tillsammans med andra farmacistuderande till ett billigt pris – endast 100 kronor per termin (betalas kontant)! IdrU anordnar även tillfälliga aktiviteter!

Har du förslag på en aktivitet som vi skall försöka anordna till nästa termin? Kom på våra träningar eller kontakta oss via mail, idrott@farmis.uu.se. På Pharmen finns en förslagslåda där Du kan få fram vad du vill testa! Observera att vi  inte betalar någon försäkring för er medlemmar utan varje medlem ansvarar för sin egen försäkring, t.ex. via hemförsäkringen el.dyl.

Gå med i Farmis IdrU (Idrottsutskottet) på Facebook för mer information!

Regelbundna träningar:
Måndagar: 20:30-22:30 Tunabergsskolan

Ansök till Apotekets traineeprogram!

Få en raketstart i början av din farmaceutkarriär med Apotekets traineeprogram! Har du viljan och engagemanget att utvecklas? Triggas du…
Read more

Studentrepresentant till beredningsgruppen för antagning av excellenta lärare

Studentrepresentant sökes till beredningsgruppen för antagning av excellenta lärare! Benämningen excellent lärare används för lärare som uppnått en högre nivå…
Read more

Sommarvikariat på Uppsala kommun

Är du intresserad av att jobba i Uppsala i sommar?Vi på Uppsala kommun är i full gång med att rekrytera…
Read more