Idrottsutskottet

Idrottsutskottet

Vi ser till att kårens medlemmar får chansen att motionera på ett regelbundet och roligt sätt tillsammans med andra farmacistuderande! Kom och spela innebandy, fotboll och andra idrotter tillsammans med nya och gamla vänner!

Kårens idrottsverksamhet anordnas av Idrottsutskott (IdrU). Vi ser till att kårens medlemmar får chansen att motionera på ett regelbundet och roligt sätt tillsammans med andra farmacistuderande till ett billigt pris – endast 100 kronor per termin (betalas kontant)! IdrU anordnar även tillfälliga aktiviteter!

Har du förslag på en aktivitet som vi skall försöka anordna till nästa termin? Kom på våra träningar eller kontakta oss via mail, idrott@farmis.uu.se. På Pharmen finns en förslagslåda där Du kan få fram vad du vill testa! Observera att vi  inte betalar någon försäkring för er medlemmar utan varje medlem ansvarar för sin egen försäkring, t.ex. via hemförsäkringen el.dyl.

Gå med i Farmis IdrU (Idrottsutskottet) på Facebook för mer information!

Regelbundna träningar:
Måndagar: 20:30-22:30 Tunabergsskolan

Key account Licensläkemedel – AtrimusRx AB, Sollentuna, Stockholm

Annonsen är avslutad.
Read more

Studentrepresentant sökes till styrgruppen för projekt rörande lokalförändringar på BMC!

Studentrepresentant sökes till styrgruppen för projekt rörande lokalförändringar på BMC! Syftet med projektet är att utreda och ta fram kostnadsförslag…
Read more

Vill du jobba utomhus i Uppsala kommun i sommar?

Se bilden för mer information. Vill du vara en del i utvecklingen av idrotts- och fritidsanläggningar mejlar du senast 22…
Read more