Idrottsutskottet

Idrottsutskottet

Vi ser till att kårens medlemmar får chansen att motionera på ett regelbundet och roligt sätt tillsammans med andra farmacistuderande! Kom och spela innebandy, fotboll och andra idrotter tillsammans med nya och gamla vänner!

Kårens idrottsverksamhet anordnas av Idrottsutskott (IdrU). Vi ser till att kårens medlemmar får chansen att motionera på ett regelbundet och roligt sätt tillsammans med andra farmacistuderande till ett billigt pris – endast 100 kronor per termin (betalas kontant)! IdrU anordnar även tillfälliga aktiviteter!

Har du förslag på en aktivitet som vi skall försöka anordna till nästa termin? Kom på våra träningar eller kontakta oss via mail, idrott@farmis.uu.se. På Pharmen finns en förslagslåda där Du kan få fram vad du vill testa! Observera att vi  inte betalar någon försäkring för er medlemmar utan varje medlem ansvarar för sin egen försäkring, t.ex. via hemförsäkringen el.dyl.

Gå med i Farmis IdrU (Idrottsutskottet) på Facebook för mer information!

Regelbundna träningar:
Måndagar: 20:30-22:30 Tunabergsskolan

2018 års elitidrottsstipendier

Stipendier till elitidrottande studenter vid Uppsala universitet Härmed utlyses fyra stipendier om vardera 25 000 kr riktade till studenter vid…
Read more

Blodomloppet

Den 18 maj gäller det, då springer vi blodomloppet tillsammans! Torsdagen den 18 maj 2017 är det åter dags för…
Read more