AMÖBERIET - Ansvariga för de farmaceutiska välkomstveckorna!

Varmt välkommen till Uppsala, Farmaceutiska fakulteten, Farmacevtiska studentkåren (Farmis), men framförallt, välkommen till Amöbaveckorna!

Du har kanske hört talas om nollningsveckor eller insparksveckor förut. Här kallas motsvarande för Amöbaveckor. Amöborna är du och dina nya kursare och från små encelliga varelser kommer ni efter Amöbaveckorna att ha förvandlats till fulländade farmacistudenter. Dessa tre veckor är helt och hållet till för er, för oss är ni viktigast i världen!

För att du ska få en så bra start som möjligt i Uppsala har vi planerat tre fullspäckade veckor med massor av roliga aktiviteter. Du kommer bekanta dig med vårt fina kårhus Pharmen och lära dig mer om allt som Farmis har att erbjuda. Du kommer få se Uppsalas 13 nationer, träffa representanter från arbetslivet, gå på sittningar, lära dig hitta i labyrinten som kallas BMC och Uppsala. Allt detta kommer ske samtidigt som du lär känna dina nya kurskamrater.

Veckorna avslutas sedan med den storslagna Amöbaphesten, aka årets roligaste sittning!

Det är viktigt att poängtera att dessa veckor är till för dig och det kommer inte förekomma något tvång eller hets utan allt är frivilligt. Vi finns för dig nu och under hela din studietid!

För att läsa mer om dessa veckor finns nu Amöbaspecialen även på internet, pappersformatet får ni när vi syns i Uppsala. Klicka HÄR för att komma till Amöbaspecialen!

Vi ses i januari!

Vänliga hälsningar,
Amöberiet VT18

 

Psst... Glöm inte att följa kårens sociala medier som du hittar längre ner på sidan!

Kontakt

Mattias Rödin
Cellkärna
070-742 46 74
amoberiet@farmis.uu.se

Amöbaspecialen

Klicka på bilden för att komma
till Amöbaspecialen!

 

Från vänster: Aurore Lundmark, Zlatko Ereiz, Linnea Gustavsson, Mattias Rödin, Hanna Andersson, Allan Salih och Veronika Westergren

Den 18 maj öppnar Pharmen sina dörrar för Trädgårdfesten! Det utlovas bland annat god mat, underhållning, stämningsfull sång och trevligt sällskap. Så ta med dig dina vänner och njut av en phantastisk kväll!

Tid: 18dk
Plats: Pharmen
Klädkod: Kavaj

Mer info gällande biljetter och biljettförsäljning kommer senare.

Varmt välkommen till terminens härligaste fest! /KvP
... See MoreSee Less

Trädgårdsfest 2018

maj 18, 2018, 6:00e m - maj 19, 2018, 3:00f m

Den 18 maj öppnar Pharmen sina dörrar för Trädgårdfesten! Det utlovas bland annat god mat, underhållning, stämningsfull sång och trevligt sällskap. Så ta med dig dina vänner och njut av en ...

View on Facebook

Terminens första beställning av kårtröjor har anlänt! Du som har förbeställt en tröja är välkommen att hämta den på Pharmen. Du som inte har beställt en tröja än är välkommen att klämma, känna och testa storlekar! 🐍💚
_____
The first order of union sweaters for the semester has arrived! Those of you who has pre ordered a sweater can come collect it at Pharmen. And those of you who hasn’t ordered a sweater yet are welcome to feel it and try different sizes! 🐍💚
... See MoreSee Less

View on Facebook

Idag drar allmänna val inför marsmötet igång! Valberedningen är på plats i A5 på lunchen för att ta emot DIN röst.
_______
Today marks the start for General election for the union meeting. The election committee will be in A5 during lunch to collect YOUR vote.
... See MoreSee Less

Allmänna Val Marsmöte 2018

mars 19, 2018, 12:00e m - mars 22, 2018, 6:00e m

Hej alla farmisar! Nu är det snart dags för Allmänna val till Marsmötet 2018 där följande ämbeten ska väljas in: - Klubbmästare (t.o.m. 31/12-18) - Handläggare (t.o.m. 30/6-18) Vi i valbe...

View on Facebook

Styrelserummet
På övervåningen på Pharmen finns styrelserummet, där kårens heltidsarvoderade ordförande och handläggare har sitt arbetsrum. Hit är du som medlem alltid välkommen med dina frågor och funderingar.

Styrelsejouren är:
Mån: 13:30-17:00
Tis: 09:30-12:00
Tors: 13:30-17:00
Telnr: 018-50 43 75

Expedition 
På Farmis expedition sitter Eva Andersson som är kårens skattmästare. Av henne kan du få hjälp med diverse frågor och köpa viss kurslitteratur, nålar och tröjor.

Öppetider:
Mån: 09:30-17:00
Ons: 09:30-14:00

 Telefontid:
Tis: 08:00-10:00
Tors: 08:00-10:00
Telnr: 018-52 78 33 

Adress
Dag Hammarskjölds Väg 16
752 37 Uppsala

Kårhuset är handikappanpassat; utrustat med hiss, handikapptoaletter och rymliga ingångar till alla rum på samtliga våningsplan.