AMÖBERIET - Ansvariga för de farmaceutiska välkomstveckorna!

Varmt välkommen till Uppsala, Farmaceutiska fakulteten, Farmacevtiska Studentkåren (Farmis), men framförallt, välkommen till Amöbaveckorna!

Varmt välkommen till Uppsala, Farmaceutiska Fakulteten, Farmacevtiska Studentkåren (Farmis) och framförallt, välkommen till Amöbaveckorna! 
 
Du har kanske hört talas om nollningsveckor eller insparksveckor förut. Här kallas motsvarande för Amöbaveckor. Amöborna är du och dina nya kursare som från små, encelliga varelser kommer förvandlas till fulländade farmacistudenter. Dessa tre veckor är helt och hållet till för er, för oss är ni viktigast i världen! 
 
Under dessa veckor kommer ni få lära känna vår kår och vad som händer här, vårt älskade kårhus Pharmen, Uppsala, labyrinten BMC samt nya och äldre kursare. Eftersom COVID-19 ställer till det lite så kommer aktiviteterna hållas i mindre grupper och aktiviteterna kommer anpassas så vi är mycket utomhus. Detta kommer dock inte hindra oss från att ha superkul tillsammans! 
 
Det är viktigt att poängtera att dessa veckor är till för dig och det kommer inte förekomma något tvång eller hets, allt är frivilligt. Dessutom vill vi trycka på att aktiviteterna är anpassade efter skolan, du kommer hinna plugga till tentan och andra examinationer!  
 
Amöbaspecialen är en tidning som är sprängfylld med all information ni kan tänkas behöva under dessa veckor, länken till den hittar ni här till höger samt via denna länk. Pappersformatet får ni när vi ses i Uppsala. Under tiden kan ni gå med i vår facebookgrupp: Den PHANTASTISKA resan - Amöbaveckorna HT20. Där uppdaterar vi er med den allra senaste informationen. 
 
Vi ses i den 31 augusti! 
 
Varma kramar, 
Amöberiet 

Varma kramar,
Amöberiet

 

 

Kontakt
Louise Eklund
Cellkärna
amoberiet@farmis.uu.se

 

 

7 hours ago

Farmis

Kårmöte, vad är det egentligen?
Hur fungerar Farmacevtiska Studentkårens (FaS) kårmöten?
Dessa frågor och många fler kan du få svar på genom att se denna instruktionsfilm kring hur ett kårmöte hos FaS fungerar. 😍🤩

Genom att ha koll på hur ett kårmöte fungerar så har du större möjlighet att göra Din röst hörd och bestämma hur FaS ska arbeta.

Stort tack till Informationsasvariga HT20 för framtagandet av filmen.
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 days ago

Farmis

Endast 2 dagar kvar till Novembermötet! 🤩 Bland annat så ska ny Verksamhetsplan och budget antas samt nya ämbetspersoner väljas in!

Kårmötet är Farmis högsta beslutade organ där varje medlem har möjligheten att påverka hur kåren ska arbeta. Kom och gör din röst hörd!

Vi ses där! ✨🌟
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 days ago

Farmis

ÄNTLIGEN är ett nytt nummer av kårtidningen Reptilen här! Det är även det sista för terminen och i den finner du en hel del spännande saker. Varför inte läsa lite om nyheter på Farmis, VFU, speltips eller tankar om att göra fördjupningsprojektet utomlands?

Du kan även välja mellan 2 digitala sätt att läsa tidningen och välja det som passar just dig bäst! Bra va? Alternativ 1 är i PDF format som du finner på din mail och alternativ 2 är i digitalt tidningsformat genom att följa denna länken: issuu.com/farmis-reptilen/docs/reptilen_2020_nr.4 .

Tidningen kommer även att tryckas fysiskt i ett fåtal exemplar och placeras ut på Pharmen inom snar framtid. Dessa kan ni då alltså bläddra i på plats när Pharmen åter har öppnat igen. För att veta när det sker håll utkik på Farmis sociala medier.

Slutligen vill redaktionen önska dig en trevlig läsning och lämna gärna en liten kommentar om det var någon särskild artikel/inslag som du vill ge lite extra kärlek!

/Redax
... See MoreSee Less

View on Facebook
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Styrelserummet
På övervåningen på Pharmen finns styrelserummet, där kårens heltidsarvoderade ordförande och handläggare har sitt arbetsrum. Hit är du som medlem alltid välkommen med dina frågor och funderingar.

Styrelsejouren är:
Mån: 13:30-17:00
Tis: 09:30-12:00
Tors: 13:30-17:00
Telnr: 018-50 43 75

Expedition 
På Farmis expedition sitter Eva Andersson som är kårens skattmästare. Av henne kan du få hjälp med diverse frågor och köpa viss kurslitteratur, nålar och tröjor.

Öppetider:
Mån: 09:30-17:00
Ons: 09:30-14:00

 Telefontid:
Tis: 08:00-10:00
Tors: 08:00-10:00
Telnr: 018-52 78 33 

Adress
Dag Hammarskjölds Väg 16
752 37 Uppsala

Kårhuset är handikappanpassat; utrustat med hiss, handikapptoaletter och rymliga ingångar till alla rum på samtliga våningsplan.