Amöberiet och välkomstveckorna

Amöberiet – Ansvariga för de farmaceutiska välkomstveckorna!

Vad kul att du har hittat hit!

Varmt välkommen till Uppsala, Farmaceutiska fakulteten, Farmacevtiska studentkåren (Farmis), men framförallt, välkommen till Amöbaveckorna!

Hej!

Du har kanske hört talas om nollningsveckor eller insparksveckor förut. Här kallar vi dem för Amöbaveckor. Amöborna är ni, små encelliga varelser som efter Amöbaveckorna kommer att ha förvandlats till fulländade farmacistudenter. Dessa två veckor är helt och hållet till för er, för oss är ni viktigast i världen!

För att du ska få en så bra start som möjligt på din studietid i Uppsala har vi planerat tre fullspäckade veckor med massor av roliga aktiviteter. Du kommer få stifta bekantskap med vårt fina kårhus Pharmen och lära dig mer om allt som Farmis har att erbjuda. Du kommer att få se Uppsalas 13 nationer, träffa representanter från arbetslivet, gå på sittningar, lära dig att hitta på BMC och i Uppsala, allt samtidigt som du lär känna dina nya klasskompisar.
Veckorna avslutas sedan med den storslagna Amöbaphesten, årets roligaste sittning!

Det är viktigt för oss att poängtera att dessa veckor är till för dig och det kommer över huvud taget inte att förekomma något tvång eller hets. Vi finns för dig här nu och under hela din studietid!

Vi ses i september!
Vänliga hälsningar
Amöberiet

Kontakt: amoberiet@farmis.uu.se