AMÖBERIET - Ansvariga för de farmaceutiska välkomstveckorna!

Varmt välkommen till Uppsala, Farmaceutiska fakulteten, Farmacevtiska Studentkåren (Farmis), men framförallt, välkommen till Amöbaveckorna!

Du har kanske hört talas om nollningsveckor eller insparksveckor förut. Här kallas motsvarande för Amöbaveckor. Amöborna är du och dina nya kursare och från små encelliga varelser kommer ni efter Amöbaveckorna att ha förvandlats till fulländade farmacistudenter. Dessa tre veckor är helt och hållet till för er, för oss är ni viktigast i världen!

För att du ska få en så bra start som möjligt i Uppsala har vi planerat tre fullspäckade veckor med massor av roliga aktiviteter. Du kommer bekanta dig med vårt fina kårhus Pharmen och lära dig mer om allt som Farmis har att erbjuda. Du kommer få se Uppsalas 13 nationer, träffa representanter från arbetslivet, gå på sittningar, lära dig hitta i labyrinten som kallas BMC och Uppsala. Allt detta kommer ske samtidigt som du lär känna dina nya kurskamrater.Veckorna avslutas sedan med den storslagna Amöbaphesten, aka årets roligaste sittning!

Det är viktigt att poängtera att dessa veckor är till för dig och det kommer inte förekomma något tvång eller hets utan allt är frivilligt. Vi finns för dig nu och under hela din studietid!

Amöbaspecialen är en tidning som är sprängfylld med all information ni kan tänkas behöva under dessa veckor, länken till den hittar ni här till höger. Pappersformatet får ni när vi ses i Uppsala. Så länge kan ni gå med i vår facebookgrupp: Phesternas Phest - Amöbaveckorna HT19. Där uppdaterar vi er med den allra senaste informationen.

Vi ses i september!

Varma kramar,
Amöberiet

 

 

Kontakt
Julia Holmgren
Cellkärna
070-57 66 365
amoberiet@farmis.uu.se

 

 

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: This IP can't make requests for that application.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Styrelserummet
På övervåningen på Pharmen finns styrelserummet, där kårens heltidsarvoderade ordförande och handläggare har sitt arbetsrum. Hit är du som medlem alltid välkommen med dina frågor och funderingar.

Styrelsejouren är:
Mån: 13:30-17:00
Tis: 09:30-12:00
Tors: 13:30-17:00
Telnr: 018-50 43 75

Expedition 
På Farmis expedition sitter Eva Andersson som är kårens skattmästare. Av henne kan du få hjälp med diverse frågor och köpa viss kurslitteratur, nålar och tröjor.

Öppetider:
Mån: 09:30-17:00
Ons: 09:30-14:00

 Telefontid:
Tis: 08:00-10:00
Tors: 08:00-10:00
Telnr: 018-52 78 33 

Adress
Dag Hammarskjölds Väg 16
752 37 Uppsala

Kårhuset är handikappanpassat; utrustat med hiss, handikapptoaletter och rymliga ingångar till alla rum på samtliga våningsplan.