AMÖBERIET - Ansvariga för de farmaceutiska välkomstveckorna!

Varmt välkommen till Uppsala, Farmaceutiska fakulteten, Farmacevtiska Studentkåren (Farmis), men framförallt, välkommen till Amöbaveckorna!

Du har kanske hört talas om nollningsveckor eller insparksveckor förut. Här kallas motsvarande för Amöbaveckor. Amöborna är du och dina nya kursare som från små, encelliga varelser kommer förvandlas till fulländade farmacistudenter. Dessa tre veckor är helt och hållet till för er, för oss är ni viktigast i världen! 

Under dessa veckor kommer ni få lära känna vår kår och vad som händer här, vårt älskade kårhus Pharmen, Uppsala, labyrinten BMC samt nya och äldre kursare. Eftersom COVID-19 ställer till det lite så kommer aktiviteterna hållas på distans, men detta kommer inte hindra oss från att ha superkul tillsammans! Efter dessa veckor kommer ni ha vänner för livet. 

Det är viktigt att poängtera att dessa veckor är till för dig och det kommer inte förekomma något tvång eller hets, allt är frivilligt. Dessutom vill vi trycka på att aktiviteterna är anpassade efter skolan, du kommer hinna plugga till tentan och andra examinationer!  

Amöbaspecialen är en tidning som är sprängfylld med all information ni kan tänkas behöva under dessa veckor, länken till den hittar ni här till höger. 

Under tiden kan ni gå med i vår facebookgrupp: “Den Phasansfulla Kampen - amöbaveckorna vt21” och följa vår instagram: amobaveckorna_vt21. Där uppdaterar vi er med den allra senaste informationen. 

Vi ses digitalt den 18 januari! 

Varma kramar,
Amöberiet

 

Kontakt
Rebecka Ädel
Cellkärna
amoberiet@farmis.uu.se

 

 

3 days ago

Farmis
Den 25 Mars är det kårmöte! 🍭💚Kika på vilka poster du har möjlighet att kandidera till: ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 week ago

Farmis
Den 8e februari trädde de nya rektorsbeslutet i kraft och beslutet sträcker sig till den 31 maj.Besök studentportalen för att se beslutet i sin helhet.Farmacevtiska Studentkåren för en löpande dialog med fakulteten gällande de åtgärder som tas och rådande läge.Tveka inte att kontakta styrelsen om du har några frågor eller funderingar!Håll avstånd, håll ut och tvätta händerna! 💚 ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

Farmis
Snart kör vi! Här är länken: uu-se.zoom.us/j/61156145668 ... See MoreSee Less
View on Facebook

Styrelserummet
På övervåningen på Pharmen finns styrelserummet, där kårens heltidsarvoderade ordförande och handläggare har sitt arbetsrum. Hit är du som medlem alltid välkommen med dina frågor och funderingar.

Styrelsejouren är:
Mån: 13:30-17:00
Tis: 09:30-12:00
Tors: 13:30-17:00
Telnr: 018-50 43 75

Expedition 
På Farmis expedition sitter Eva Andersson som är kårens skattmästare. Av henne kan du få hjälp med diverse frågor och köpa viss kurslitteratur, nålar och tröjor.

Öppetider:
Mån: 09:30-17:00
Ons: 09:30-14:00

 Telefontid:
Tis: 08:00-10:00
Tors: 08:00-10:00
Telnr: 018-52 78 33 

Adress
Dag Hammarskjölds Väg 16
752 37 Uppsala

Kårhuset är handikappanpassat; utrustat med hiss, handikapptoaletter och rymliga ingångar till alla rum på samtliga våningsplan.