AMÖBERIET - Ansvariga för de farmaceutiska välkomstveckorna!

Varmt välkommen till Uppsala, Farmaceutiska fakulteten, Farmacevtiska studentkåren (Farmis), men framförallt, välkommen till Amöbaveckorna!

Du har kanske hört talas om nollningsveckor eller insparksveckor förut. Här kallas motsvarande för Amöbaveckor. Amöborna är du och dina nya kursare och från små encelliga varelser kommer ni efter Amöbaveckorna att ha förvandlats till fulländade farmacistudenter. Dessa tre veckor är helt och hållet till för er, för oss är ni viktigast i världen!

För att du ska få en så bra start som möjligt i Uppsala har vi planerat tre fullspäckade veckor med massor av roliga aktiviteter. Du kommer bekanta dig med vårt fina kårhus Pharmen och lära dig mer om allt som Farmis har att erbjuda. Du kommer få se Uppsalas 13 nationer, träffa representanter från arbetslivet, gå på sittningar, lära dig hitta i labyrinten som kallas BMC och Uppsala. Allt detta kommer ske samtidigt som du lär känna dina nya kurskamrater.

Veckorna avslutas sedan med den storslagna Amöbaphesten, aka årets roligaste sittning!

Det är viktigt att poängtera att dessa veckor är till för dig och det kommer inte förekomma något tvång eller hets utan allt är frivilligt. Vi finns för dig nu och under hela din studietid!

För att läsa mer om dessa veckor finns nu Amöbaspecialen även på internet, pappersformatet får ni när vi syns i Uppsala. Klicka HÄR för att komma till Amöbaspecialen!

Vi ses i januari!

Vänliga hälsningar,
Amöberiet VT18

 

Psst... Glöm inte att följa kårens sociala medier som du hittar längre ner på sidan!

Kontakt

Mattias Rödin
Cellkärna
070-742 46 74
amoberiet@farmis.uu.se

Amöbaspecialen

Klicka på bilden för att komma
till Amöbaspecialen!

 

Från vänster: Aurore Lundmark, Zlatko Ereiz, Linnea Gustavsson, Mattias Rödin, Hanna Andersson, Allan Salih och Veronika Westergren

2 days ago

Farmis

Här är bilderna från Trädgårds den 18/5 2018. Om det är någon bild ni vill ska tas bort är det bara att kontakta någon av kårfotograferna!

Kårfotografer: Linn Kullbrandt och Sofia Hogander
... See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

Farmis

Pubmästarna gör sig redo för terminens sista pub! Denna veckas pub är speciell av tre anledningar: 1. Det är terminens sista, 2. Är man i tid får man även avnjuta amöberiets temasläppsfilm och 3. Det är grillpub!!! Välkomna från 17.00 🍔🍟🔥💚

_____________

Pubmästarna is getting ready for this semester’s last pub! This week’s pub is special for three reasons: 1. It’s the last of the semester, 2. If you’re in time you get to enjoy amöberiets theme film and 3. It’s a barbeque-pub!!! Welcome from 17.00 🍔🍟🔥💚
... See MoreSee Less

View on Facebook

Styrelserummet
På övervåningen på Pharmen finns styrelserummet, där kårens heltidsarvoderade ordförande och handläggare har sitt arbetsrum. Hit är du som medlem alltid välkommen med dina frågor och funderingar.

Styrelsejouren är:
Mån: 13:30-17:00
Tis: 09:30-12:00
Tors: 13:30-17:00
Telnr: 018-50 43 75

Expedition 
På Farmis expedition sitter Eva Andersson som är kårens skattmästare. Av henne kan du få hjälp med diverse frågor och köpa viss kurslitteratur, nålar och tröjor.

Öppetider:
Mån: 09:30-17:00
Ons: 09:30-14:00

 Telefontid:
Tis: 08:00-10:00
Tors: 08:00-10:00
Telnr: 018-52 78 33 

Adress
Dag Hammarskjölds Väg 16
752 37 Uppsala

Kårhuset är handikappanpassat; utrustat med hiss, handikapptoaletter och rymliga ingångar till alla rum på samtliga våningsplan.