AMÖBERIET - Ansvariga för de farmaceutiska välkomstveckorna!

Varmt välkommen till Uppsala, Farmaceutiska fakulteten, Farmacevtiska Studentkåren (Farmis), men framförallt, välkommen till Amöbaveckorna!

Varmt välkommen till Uppsala, Farmaceutiska Fakulteten, Farmacevtiska Studentkåren (Farmis) och framförallt, välkommen till Amöbaveckorna! 
 
Du har kanske hört talas om nollningsveckor eller insparksveckor förut. Här kallas motsvarande för Amöbaveckor. Amöborna är du och dina nya kursare som från små, encelliga varelser kommer förvandlas till fulländade farmacistudenter. Dessa tre veckor är helt och hållet till för er, för oss är ni viktigast i världen! 
 
Under dessa veckor kommer ni få lära känna vår kår och vad som händer här, vårt älskade kårhus Pharmen, Uppsala, labyrinten BMC samt nya och äldre kursare. Eftersom COVID-19 ställer till det lite så kommer aktiviteterna hållas i mindre grupper och aktiviteterna kommer anpassas så vi är mycket utomhus. Detta kommer dock inte hindra oss från att ha superkul tillsammans! 
 
Det är viktigt att poängtera att dessa veckor är till för dig och det kommer inte förekomma något tvång eller hets, allt är frivilligt. Dessutom vill vi trycka på att aktiviteterna är anpassade efter skolan, du kommer hinna plugga till tentan och andra examinationer!  
 
Amöbaspecialen är en tidning som är sprängfylld med all information ni kan tänkas behöva under dessa veckor, länken till den hittar ni här till höger samt via denna länk. Pappersformatet får ni när vi ses i Uppsala. Under tiden kan ni gå med i vår facebookgrupp: Den PHANTASTISKA resan - Amöbaveckorna HT20. Där uppdaterar vi er med den allra senaste informationen. 
 
Vi ses i den 31 augusti! 
 
Varma kramar, 
Amöberiet 

Varma kramar,
Amöberiet

 

 

Kontakt
Louise Eklund
Cellkärna
amoberiet@farmis.uu.se

 

 

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: This IP can't make requests for that application.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Styrelserummet
På övervåningen på Pharmen finns styrelserummet, där kårens heltidsarvoderade ordförande och handläggare har sitt arbetsrum. Hit är du som medlem alltid välkommen med dina frågor och funderingar.

Styrelsejouren är:
Mån: 13:30-17:00
Tis: 09:30-12:00
Tors: 13:30-17:00
Telnr: 018-50 43 75

Expedition 
På Farmis expedition sitter Eva Andersson som är kårens skattmästare. Av henne kan du få hjälp med diverse frågor och köpa viss kurslitteratur, nålar och tröjor.

Öppetider:
Mån: 09:30-17:00
Ons: 09:30-14:00

 Telefontid:
Tis: 08:00-10:00
Tors: 08:00-10:00
Telnr: 018-52 78 33 

Adress
Dag Hammarskjölds Väg 16
752 37 Uppsala

Kårhuset är handikappanpassat; utrustat med hiss, handikapptoaletter och rymliga ingångar till alla rum på samtliga våningsplan.