Gymnasiehelgen 2017

Gymnasiehelgen 2017!

Den 17-19 mars 2017 är du hjärtligt välkommen till Farmacevtiska Studentkårens årliga Gymnasiehelg. Gymnasiehelgen är ett samarbete mellan Uppsala universitet och Farmacevtiska studentkåren och riktar sig till alla Sveriges gymnasieelever i åk 3 med naturvetenskaplig inriktning.

Under helgen får en chans att träffa våra studenter på apotekar- och receptarieprogrammet. Du får lyssna på våra framgångrika forskare till lärare och träffa yrkesverksamma farmaceuter från apoteksbranchen, läkemedelsindustrin och universitetet. Helgens syfte är att du som gymnasieelev ska bli informerad om livet som farmacistudent i Uppsala och inspirerad av farmaceutens arbetsmarknad.

Hela evenemanget är gratis att delta vid, vi bjuder på boende i Uppsala, samtliga måltider och erbjuder ersättning för din resa till Uppsala. För att kunna delta i Gymnasiehelgen ska man ha fyllt 18 år innan helgen startar (17 mars 2017).

Anmälan
Anmälan till Gymnasiehelgen 2017 öppnar den 28 januari klockan 00.00 och stänger den 5 februari klockan 23:59. Tänk på att platserna tar slut fort så vänta inte med att skicka in anmälan! Länk till anmälan finner du uppe till höger.

Varmt välkomna till en inspirerande helg i Uppsala!

Gymnasiehelgskommittén 2017
Shara Dilzar, Lisa Johansson, Caroline Baskin, Felix Hemström Trolin och Oscar Andersson

Anmälan

Schema för helgen

Information om apotekarprogrammet

Information om receptarieprogrammet

Har du frågor eller funderingar är det bara att mejla gymnasiehelgen@farmis.uu.se