Festlokal

Vi hyr ut vår vackra villa till olika typer av fester. Vill du anordna bröllop, disputationsfest, middag, kursfest, jubileum eller födelsedagskalas hjälper vi dig gärna att förverkliga detta.

Vår stora sal rymmer upp till 150 sittande. Här är det högt i tak och stora fönster vilket skapar en vacker inramning till varje festligt tillfälle.

Du får tillsammans med vår duktiga uthyrningsansvarig planera kvällen efter dina önskemål.

Vi erbjuder en rad olika bufféer som passar till årets alla årstider. Vill du servera dina gäster en trerättersmeny kan du välja att kombinera din egen meny utifrån våra alternativ. Till detta serverar vi dryck efter era önskemål.

Fördrinken serverar vi gärna i vårt ”Apotek” där man får en känsla av hur det såg ut på ett apotek förr i tiden.

Vi hyr ut till privatpersoner, företag, studenter och föreningar med mera under höst- och vårtermin och anpassar festen efter era önskemål. Kårhuset är utrustat med hiss, handikapptoaletter och rymliga ingångar till de olika rummen på samtliga våningsplan.

Vi tar tyvärr inte emot några uthyrningar under sommarmånaderna (juni-augusti). Det går däremot bra att kontakta uthyrningsansvarig under hela sommaren.

Är du intresserad av att hyra Pharmen eller vill du veta mer om priser och lediga datum, hör av dig till uthyrningsansvarig på mejl eller telefon så hjälper vi dig.

  • Kristin Augustsson & Ebba Johansson
    Uthyrningsansvarig
    Tel: 072-53 777 65 & 070-48 201 84
    Mejl: uthyrning@farmis.se

Eva Andersson
Expeditionen
Tel: 079-3342392
Mejl: expen@farmis.uu.se