SKRIVELSER & YTTRANDEN

Farmacevtiska Studentkåren arbetar aktivt för att skapa bra förutsättningar för studier vid Uppsala universitet. En del av arbetet är att vara remissinstans gentemot Uppsala universitet, Utbildningsdepartementet och andra enheter som tar beslut om frågor som rör studenterna vid farmaceutiska fakulteten och Uppsala universitet.

Skrivelser hittar du på google-driven https://drive.google.com/drive/folders/1OqMYrve-T7Ew45ViWhD0vwIq7_YVRFtv?usp=sharing.

4 hours ago

Farmis

Kårmöte, vad är det egentligen?
Hur fungerar Farmacevtiska Studentkårens (FaS) kårmöten?
Dessa frågor och många fler kan du få svar på genom att se denna instruktionsfilm kring hur ett kårmöte hos FaS fungerar. 😍🤩

Genom att ha koll på hur ett kårmöte fungerar så har du större möjlighet att göra Din röst hörd och bestämma hur FaS ska arbeta.

Stort tack till Informationsasvariga HT20 för framtagandet av filmen.
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 days ago

Farmis

Endast 2 dagar kvar till Novembermötet! 🤩 Bland annat så ska ny Verksamhetsplan och budget antas samt nya ämbetspersoner väljas in!

Kårmötet är Farmis högsta beslutade organ där varje medlem har möjligheten att påverka hur kåren ska arbeta. Kom och gör din röst hörd!

Vi ses där! ✨🌟
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 days ago

Farmis

ÄNTLIGEN är ett nytt nummer av kårtidningen Reptilen här! Det är även det sista för terminen och i den finner du en hel del spännande saker. Varför inte läsa lite om nyheter på Farmis, VFU, speltips eller tankar om att göra fördjupningsprojektet utomlands?

Du kan även välja mellan 2 digitala sätt att läsa tidningen och välja det som passar just dig bäst! Bra va? Alternativ 1 är i PDF format som du finner på din mail och alternativ 2 är i digitalt tidningsformat genom att följa denna länken: issuu.com/farmis-reptilen/docs/reptilen_2020_nr.4 .

Tidningen kommer även att tryckas fysiskt i ett fåtal exemplar och placeras ut på Pharmen inom snar framtid. Dessa kan ni då alltså bläddra i på plats när Pharmen åter har öppnat igen. För att veta när det sker håll utkik på Farmis sociala medier.

Slutligen vill redaktionen önska dig en trevlig läsning och lämna gärna en liten kommentar om det var någon särskild artikel/inslag som du vill ge lite extra kärlek!

/Redax
... See MoreSee Less

View on Facebook
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Styrelserummet
På övervåningen på Pharmen finns styrelserummet, där kårens heltidsarvoderade ordförande och handläggare har sitt arbetsrum. Hit är du som medlem alltid välkommen med dina frågor och funderingar.

Styrelsejouren är:
Mån: 13:30-17:00
Tis: 09:30-12:00
Tors: 13:30-17:00
Telnr: 018-50 43 75

Expedition 
På Farmis expedition sitter Eva Andersson som är kårens skattmästare. Av henne kan du få hjälp med diverse frågor och köpa viss kurslitteratur, nålar och tröjor.

Öppetider:
Mån: 09:30-17:00
Ons: 09:30-14:00

 Telefontid:
Tis: 08:00-10:00
Tors: 08:00-10:00
Telnr: 018-52 78 33 

Adress
Dag Hammarskjölds Väg 16
752 37 Uppsala

Kårhuset är handikappanpassat; utrustat med hiss, handikapptoaletter och rymliga ingångar till alla rum på samtliga våningsplan.