UTLYSNING: Student till Utvecklingsprojekt: Grupparbeten på Apotekarprogrammet

UTLYSNING: Student till Utvecklingsprojekt: Grupparbeten på Apotekarprogrammet

Studentrepresentant sökes till utvecklingsprojekt rörande grupparbeten på Apotekarprogrammet!

I höstas fastställdes en rad utvecklingsprojekt för fakultetens utbildningar, varav ett på Apotekarprogrammet gäller grupparbeten. En arbetsgrupp för att arbeta med att förbättra grupparbeten på Apotekarprogrammet har skapats, som behöver en studentröst!

Professionell utveckling och färdighetsträning är någonting som tydliggjordes i det nya Apotekarprogrammet. I samma veva togs verktyg fram som behöver förankras hos såväl lärare som studenter, och även har anledning att implementeras i det äldre Apotekarprogrammet. Aktiviteter i arbetsgruppen kommer att gälla förankring, enkäter till kursansvariga, åsiktsinsamling från kursrepresentanter och att skapa instruktioner och rutiner för terminsstabila grupper.

Har du åsikter kring grupparbeten? Detta är en chans för dig att förbättra utbildningen! Det första mötet är den 29 januari klockan 10.00-11.00, löpande möten kommer att hållas under 2019.

För mer information eller intresseanmälan, hör av er till Alva på vicut@farmis.uu.se senast 24/1.

Lämna en kommentar