Casekväll med Sirona inför ansökningsdeadline till heltidstjänst som konsult

Casekväll med Sirona inför ansökningsdeadline till heltidstjänst som konsult

VILKA ÄR VI?
Sirona är ett skandinaviskt managementkonsultbolag med visionen att skapa bättre hälsa, vård och omsorg. Vi skapar nytta för patienter, vårdgivare och samhället genom vår kompetens inom analys- och rådgivning, vår kunskap om preventiva hälsolösningar och vår passion för innovativa idéer. Vi är en långsiktig, strategisk och operationell partner till våra uppdragsgivare. Bland våra återkommande uppdragsgivare finns både offentliga och privata aktörer, såsom myndigheter, landsting och regioner, kommuner, sjukhus, hälso-, sjukvårds- och läkemedelsföretag.

VARFÖR CASEKVÄLL?
Den 12 mars har vi deadline för att ansöka om heltidstjänst som konsult med start hösten 2018. Genom att komma på vår casekväll den 8 mars får ni möjlighet att pröva att lösa den typ av problemställningar vi arbetar med. Ni får även möjlighet att ställa frågor till våra konsulter om hur det är att arbeta på Sirona. Vi bjuder på enklare mat och dryck.

FÖR VEM?
Studenter med 0-2 år kvar till examen

DATUM?
8 mars, 2018

TID? 18.00–20.00

PLATS?
Sirona Health Solutions, Birger Jarlsgatan 33, Stockholm

ANSÖKAN?
Casekväll: Skicka CV till aleksandra.dennier@sironagroup.se senast den 4 mars
Heltidstjänst: Skicka CV, personligt brev och betyg till rekrytering@sironagroup.se senast den 12 mars

Läs mer om Sirona på www.sironagroup.se

Please follow and like us:

Lämna en kommentar