Serviceinriktad Farmaceut till Kronans Apoteks E-handel inriktning sjukhusfarmaci!

Serviceinriktad Farmaceut till Kronans Apoteks E-handel inriktning sjukhusfarmaci!

Vill du vara med och utveckla vårt Distansapotek? Vi har en ständigt växande E-handel och vi behöver nu vi förstärka vårt team i Enköping med fler duktiga farmaceuter. Arbetet på distansapoteket innebär bl.a. bearbetning och kvalitetssäkring av inkommande läkemedelsbeställningar och av utgående leveranser. Som farmaceut får du möjlighet att vara med i utvecklingen av apotekets processer och vi ser att du i en framtid arbetar inom flera farmaceutiska segment såsom mot privat- och företagskunder, mot veterinärer, mot landsting och annan professionell vård. För rätt kandidat finns även möjlighet att vara med och förvalta dessa affärer. Arbetet är förlagt till vårt distansapotek i Oriola’s lokaler i Enköping. Du rapporterar direkt till vår Farmaceut- & Läkemedelsansvarig.

ANSVARSOMRÅDEN
• Farmaceutisk mottagande och färdigställande av rekvisitioner inkl. licenshantering för alla våra typer av affärer på Distansapoteket. Orderberedning, teknisk kontroll, leveransuppföljning och läkemedelsutbyten i dialog med Landsting (avseende uppdrag inom sjukhusfarmaci)
• Avvikelsehantering såsom rapportering och utredning. Ansvara för att ta del av och följa myndighetskrav, lagar och föreskrifter samt företagets policys och rutiner. Arbeta för ett optimalt logistikflöde för distansapoteket tillsammans med vår lagerpersonal. Vidareutveckla vår kundservice i nära samarbeta med E-handelsteam och Kundservice. Dialog och samarbete med huvudkontor och avdelningar som arbetar för att utveckla vår rådgivning, sortiment och kvalitet.

DIN PERSONLIGA PROFIL
• Vi tror att du som söker är öppen, driven och noggrann som person. Du trivs i en miljö som präglas av högt tempo. Du fungerar självständigt, kan prioritera och fatta beslut.
• Du är positiv, flexibel och samarbetsvillig mot din omgivning och kollegor samtidigt som du är serviceinriktad i arbetet mot våra kunder. Du ser möjligheter i att påverka din roll och din framtida utveckling inom företaget baserat på dina intressen, dina starka sidor och fas i livet.

DIN BAKGRUND
• Utbildad farmaceut. Legitimerad receptarie eller apotekare. Meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet från apotek, samt tidigare erfarenhet av sjukhusfarmaci
• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
• God datorvana och känsla för administration

PRAKTISKT
• Anställning: Tillsvidareanställning. I tjänsten ingår jourberedskap 8-10 veckor/år
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Sista ansökningsdag: 2018-03-02

Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Vi kommer att tillämpa ett löpande urval. Kontakta gärna rekryterande Farmaceut- och Läkemedelsansvarig: marielle.borjesson@kronansapotek.se.

Please follow and like us:

Lämna en kommentar