Serviceinriktad Farmaceut till Kronans Apoteks E-handel i Enköping

Serviceinriktad Farmaceut till Kronans Apoteks E-handel i Enköping

Ära alla dina sidor! Kronans Apotek är en apotekskedja som strävar efter 100 procent nöjda kunder varje dag. Vi jobbar över tre områden Recept, Hälsa och Skönhet. Vi har idag en marknadsandel på ca 20 %, över 320 apotek och 2600 anställda i Sverige. Kronans Apotek är en del av läkemedelskoncernen Oriola med säte i Finland och verksamhet i Sverige och Finland.
Koncernen hade ett rörelseresultat på 61,1 Miljoner EUR under 2016. Kronans Apotek arbetar för att våra kunder ska känna sig vackrare på utsidan och friskare på insidan. Vill du vara med och arbeta för en bättre hälsa för 65 000 kunder varje dag? Vi söker dig som liksom vi värderar öppenhet, ansvarstagande, initiativrikedom, samarbetsvilja och glädje! Vill du vara med och utveckla vår onlineservice? Vi på Kronans Apotek har en ständigt växande E-handel och vi behöver nu förstärka vårt team i Enköping med fler duktiga farmaceuter!
Som Läkemedelsspecialist på vår E-handel kommer du att arbeta mot kunder inom flera olika segment såsom privatkunder, djurkliniker, tandvårdskliniker och läkarmottagningar. Vi söker dig som vill vara med och leverera en kvalitativ farmaceutisk service till våra nätkunder och delta i det fortsatta utvecklingsarbetet till att bli Sveriges bästa apotekskedja online. Som Läkemedelsspecialist rapporterar du direkt till Farmaceut- & Läkemedelsansvarige på Kronans Apoteks E-handel. Arbetet är förlagt på vårt distansapotek i Oriolas lokaler i Enköping.

Ansvarsområden

 • Ansvara för recept- och rekvisitionshantering för alla våra affärer på distansapoteket
 • Arbeta för ett optimalt logistikflöde för distansapoteket tillsammans med vår lagerpersonal
 • Vidareutveckla vår kundservice i nära samarbete med E-handelsteam och Kundservice
 • Dialog och samarbete med huvudkontor och avdelningar som arbetar för att utveckla vår rådgivning, sortiment och kvalitet

Din personliga profil

 • Lösningsorienterad, positiv, lyhörd, flexibel och samarbetsvillig mot din omgivning och kollegor
 • Ansvarsfull, noggrann, professionell och serviceinriktad i ditt arbete som farmaceut

Din Bakgrund

 • Legitimerad receptarie eller apotekare
 • Meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet från apotek
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
 • God datorvana och känsla för administration

Praktiskt

 • Anställning: tillsvidareanställning
 • Tillträde: enligt överenskommelse

Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 180302, urval och intervjuer sker löpande.
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Marielle Börjesson på marielle.borjesson@kronansapotek.se
Kronans Apotek kan erbjuda dig ett hållbart, meningsfullt, stimulerande och utmanande arbete där hälsa står i fokus. Varje dag kan du hjälpa och följa våra kunder genom livet i olika viktiga ögonblick. Som medarbetare är du grundstenen i vår verksamhet. Oavsett var du befinner dig i din karriär satsas vi på dig som medarbetare. Det är vårt löfte till dig.

Please follow and like us:

Lämna en kommentar