Pluggstuga på Pharmen

Pluggstuga på Pharmen

Farmis bjuder in till Pluggstuga!

Känns det som du inte förstått så mycket som du borde? Har tentaångesten kommit krypande igen eller funnits där ett tag?

Lugn, vi vill att det ska gå så bra som möjligt för dig på nästa tenta. Därför bjuder vi in till pluggstuga på Pharmen. Du är alltid välkommen att plugga på Pharmen om du är medlem men på torsdag tänkte vi bjuda dit lite äldre kursare som ska finnas där för att försöka förklara på ett annat sätt än vad lärarna gör.

Det kommer att finnas fika och kaffe (främst kaffe) att köpa för en billig peng så ta med dina böcker, anteckningar och kursare! Caphét är öppet mellan 16-18 och det är under den tiden äldre kursare finns på plats. Ni är självklart även välkomna innan caphét öppnar!

Du når facebook-eventet via denna länk: Pluggstuga på Pharmen

Lämna en kommentar